Over Monique Verbeeten

Bruggenbouwer voor mens en ICT

Ik bouw de brug tussen mensen en ICT, en creĆ«er daarmee de verbinding tussen organisatie, functionaliteit en techniek. Ik geloof in een mensgerichte aanpak, gebaseerd op de praktische benadering van vraagstukken en oplossingen, uitgaande van gedegen kennis en ervaring. Ik stel de vraag-achter-de-vraag, en kijk graag naar mogelijkheden; ‘wat kan er wel?’.

Mijn terugkerende werkgebieden zijn informatiemanagement, zaakgericht werken en dienstverlening. Ik werk veelal in de rol van projectleider en adviseur,  en veelal bij gemeenten.

Daarnaast ben ik als (team)coach actief in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van organisaties, teams, managers en de individuele medewerker.

Ik werk bij voorkeur in teamverband, geef mensen de ruimte en zet hen in hun eigen kracht. Mijn overtuiging is dat mensen een betere bijdrage leveren als ze werken en leven vanuit hun eigen kracht.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagende teams en projecten! 

“Monique staat bekend om haar mensgerichte aanpak, haar scherpe analyses en haar spiegelende vermogen, met name op relationeel gebied. Ze geeft mensen de ruimte en zet ze in hun eigen kracht, om van daaruit samen de klus te klaren.”