Over Monique Verbeeten

Bruggenbouwer voor mens en ICT

Ik bouw de brug tussen mensen en ICT, en creƫer daarmee de verbinding tussen organisatie, functionaliteit en techniek. Ik geloof in een mensgerichte aanpak, gebaseerd op de praktische benadering van vraagstukken en oplossingen, uitgaande van gedegen kennis en ervaring.

Ik ben van karakter onderzoekend en heb een sterk lerend vermogen. Dit stelt mij in staat me te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en deze praktisch toe te passen en steeds op zoek te gaan naar de kern van de vraag.

Mijn informatiekundige deskundigheid heb ik opgebouwd door te acteren als informatiemanager, projectleider en ICT-adviseur. Naast mijn opdrachtgevers informatieinhoudelijk te begeleiden en te adviseren, coach ik tevens managers, medewerkers en teams in hun professionele ontwikkeling om de organisatie in beweging te brengen en organisatie- of persoonlijke doelen te bereiken. Ik werk bij voorkeur in teamverband, geef mensen de ruimte en zet hen in hun eigen kracht. Mijn overtuiging is dat mensen een betere bijdrage leveren als ze werken en leven vanuit hun eigen kracht.